JESIENNA OWSIANKA


Dziaisj szybki przepis na zdrowe śniadanie. Uwiebiam owsianki, zwłaszcza jesienią możemy eksperymentować z dodatkami. Cynamon z jabłkiem czy pestki dyni lub słonecznika to idealne połączenia do porannych posiłków. Jeśli, lubisz śniadania na słodko, próbuj, smakuj i dziel się z innymi sprawdzonymi przepisami.


Przygotowanie:

Płatki gotujemy z mlekiem i cynamonem ok. 5-7 min. Następnie,przekładamy do miski i dodajemy resztę składników. Owsiankę można spożywać na ciepło jak i w wersji na wynos.



Jeśli masz swój ulubioną wersję owsianki lub jaglanki, podziel się proszę przepisem w komentarzu, chętnie wypróbuję :) Już niedługo kolejny wpis. Pozdrawiam
Do napisania - A.

Brak komentarzy

Prześlij komentarz

Obsługiwane przez usługę Blogger.